Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Aalborg forlænger med stjernespiller: Mads Hoxer bliver til 2027

Opdateret
Mads Hoxer under Champions League-finalen.
Mads Hoxer under Champions League-finalen.ROBERTO PFEIL/AFP
Efter Mikkel Hansens pensionering står Aalborg på tærsklen til at skulle bygge et nyt storhold op. En vigtig brik i det puslespil er 23-årige Mads Hoxer. Og til nordjydernes store glæde har den danske landsholdsspiller netop sat sin underskrift på en kontraktforlængelse med de danske mestre.

Aalborg hentede Hoxer i Mors-Thy Håndbold i 2022, og det har hurtigt vist sig at have været en voldsomt god investering. Hoxer var en stor del af at Aalborg nåede finalen i sidste sæsons Champions Leage. Han har således spillet 105 kampe og scoret 485 mål for Aalborg Håndbold, samt opnået 8 A-landskampe og 18 mål for Danmark.

Så det er med stor glæde, at nordjyderne onsdag kan offentliggøre, at de har forlænget med stjernefrøet på højre back, inden de åbner ligaen på lørdag mod Ribe-Esbjerg HH og Champions League med en kamp mod det franske storhold Nantes.

Læs alt om Champions League her

"Da Mads kom til klubben vidste vi godt, at han havde et stort potentiale og det må man sige, at han har indfriet gennem de seneste to sæsoner. Han har en stor aktie i vores resultater i den periode, ikke mindst vores danske mesterskab tidligere i år, samt vores vej til finalen i Champions League. I min optik har han potentialet til at blive blandt de bedste højre backs i verden.  Derfor er det klart, at vi er meget tilfredse med, at Mads har valgt at fortsætte karrieren hos os frem til sommeren 2027, hvor han helt sikkert vil være en af de bærende kræfter der skal være med til at sikre, at pladsen i pokalskabet bliver mindre og mindre," siger Aalborg Håndbolds direktør Jan Larsen til klubbens hjemmeside.

For Hoxer selv var det helt naturligt at forlænge kontrakten, da han stadig er ung og føler sig vældigt godt tilpas ved Limfjorden.

" Siden jeg kom til Aalborg for to år siden, har jeg udviklet mig meget, både spillemæssigt men også som person. Samtidig har jeg været med til at vinde det danske mesterskab, har spillet på den helt store scene til finalen i Champions League i Køln og er blevet udtaget til det danske landshold. Alt dette har været uvurderlige oplevelser for mig, som jeg helt klart ønsker mig endnu flere af i fremtiden. Derfor var beslutningen ikke svær, da jeg blev tilbudt at forlænge min aftale yderligere, eftersom jeg trives utrolig godt i klubben, der for mig er topprofessionel og har alt hvad man kan ønske sig som spiller," siger Hoxer.