Aalborg må nøjes med uafgjort mod tysk storklub trods føring i store dele af kampen

Aalborg kunne ikke holde tempoet oppe i anden halvleg.
Aalborg kunne ikke holde tempoet oppe i anden halvleg.Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Det så længe ud til, at Aalborg endnu engang kunne få skovlen under SC Magdeburg, men en stærk anden halvleg af tyskerne betød, at kampen endte uden vinder.

Der var lagt op til en kæmpe kamp mellem Aalborg Håndbold og SC Magdeburg i Champions League onsdag aften. Begge mandskaber var en del af sidste sæsons FINAL4. Dengang blev det til en semifinalesejr til danskerne, og derfor var den tyske storklub opsat på at få revanche.

Det var dog hjemmeholdet fra Aalborg, der startede kampen bedst. Nordjyderne kom foran med 1-0, og de fik lynhurtigt sørget for at lægge afstand til tyskerne. I løbet af første halveg kom aalborgenserne komfortabelt foran, og de kunne derfor gå til pause med en føring på 17-13.

I anden halvleg kom Magdeburg lidt bedre med og fik lagt lidt mere pres på det danske hjemmehold, og Aalborg kunne slet ikke finde det samme gode spil som i første halveg. Med fem minutter tilbage af kampen fik Magdeburg udlignet til 30-30, hvilket var første gang, at gæsterne var på omgangshøjde siden stillingen 7-7 midtvejs i første halvleg.

De to hold skiftedes til at presse hinanden, og til sidst lød slutsignalet i hallen og hjemmepublikummet kunne konstatere, at kampen sluttede 33-33.

Lukas Nilsson og Patrick Wiesmach blev Aalborgs topscorere med syv mål hver, mens den mest scorende for Magdeburg var Gísli Þorgeir Kristjánsson, som også stod for syv scoringer.