Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Aalborg vil viske pletten fra Zagreb-nederlag væk i CL-brag mod Magdeburg

Sebastian Barthold i aktion i sidste års semifinale i Champions league
Sebastian Barthold i aktion i sidste års semifinale i Champions league Profimedia/ČTK / imago sportfotodienst / Marco Wolf
Træneren for Aalborg Haandbold, Maik Machulla, siger at hans spillere er meget tændte på at viske skuffelsen mod RK Zagreb væk, når de i aften møder de forsvarende tyske Bundesliga mestre, Magdeburg, der har Magnus Saugstrup og Michael Damgaard på holdet.

Nordjyderne tabte med otte mål 31-23 i Zagreb for en uge siden, og de skal op i et helt andet gear, hvis de skal true de tidligere tyske Champions League mestre.

Kampen er en gentagelse af sidste sæsons semifinale i Champions League, hvor Aalborg trak det længste strå med en sejr på 28-26 over Magdeburg.

"Det er selvfølgelig en meget vigtig kamp for os", siger Machulla til EHFs (Det europæiske håndbold forbunds) hjemmeside. 

"Efter semifinalen i sidste sæson har holdet meget selvtillid på vej ind i denne kamp. Men det er stadig meget tidligt på sæsonen, så jeg glæder mig til at se, hvor de to klubber står."

"Vi har stadig kampen i Zagreb i tankerne og vil virkelig gerne vise, at vi er bedre, end vi viste. Og hjemme foran vores hjemmepublikum kan alt virkelig ske."

Mens Aalborg tabte i Zagreb, så kom Magdeburg godt fra start i Europas mest prestigefyldte turnering med en sejr på 33-25 over norske Kolstad, men Magdeburg viste svaghedstegn i weekenden, hvor de tabte til THW Kiel med 29-24.

Magdeburg kommer handicappet ind til kampen eftersom den svenske stjerne Felix Claar ikke bliver klar før februar næste år efter at han har pådraget sig en skade i Achillescenen. 

Kampen starter Kl. 18.45 i Aalborgs Gigantium.