Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Skuffet Aalborg-træner efter Barcelona-tab: Vi kom ikke med fra start

Maik Machulla dirigerer sine spillere under nederlaget i Palau Blaugrana
Maik Machulla dirigerer sine spillere under nederlaget i Palau BlaugranaAlejandro Garcia / EPA / Profimedia
Træner Maik Machulla, gav en dårlig start det meste af skylden for at Aalborg Haandbold måtte lægge fyg til et klart nederlag til FC Barcelona i Champions League på 35-27.

Nordjyderne tabte med 27-35 i det, der på papiret var en reprise af Champions League-finalen i juni.

Siden dengang har styrkeforholdet dog ændret sig. Aalborg er ikke helt på samme niveau, især fordi bærende profiler som Niklas Landin, Thomas Arnoldsen og Mads Hoxer sidder ude med skader.

De undertippede danske mestre fik en sløj start og var efter syv minutter bagud 1-5.

"Vi startede ikke kampen godt, og det var svært at komme tilbage. Vi havde nogle gode øjeblikke, og det var tæt på måltavlen, men det var ikke nok. Vi viste karakter, og vi spillede godt som et hold. Vi prøvede endda 7 mod 6, men det var ikke nok", sagde Machulla til EHFs hjemmeside.

Aalborgs Miguel Martins anerkendte nederlaget, men mente at et Aalborg-hold i en bedre forfatning kunne have gjort en bedre figur mod de favoriserede spaniere.

"De er de regerende mestre, men vi ved, at vi kan præstere meget bedre end dette. Vi har mange problemer lige nu, mange skadede spillere, og jeg håber bare, at vi snart kan få hele holdet klar, vi vil vise senere, at vi har et fantastisk hold, og vi kan stadig nå til FINAL4."

Aalborgs næste kamp i Champions League er dden 16/10, når holdet hjemme møder Pick Szeged.