Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Vildt rygte: Gidsel kan være på vej til Flensburg grundet anstrengt økonomi i Füchse

Kan Gidsel være på på vej til Flensburg
Kan Gidsel være på på vej til FlensburgProfimedia/ČTK / imago sportfotodienst / christian heilwagen
Mathias Gidsel er den absolutte superstjerne i Füchse Berlin, men nu spekulerer det tyske medie Bild i, at SG Flensburg-Handewitt angiveligt vil købe Gidsel ud af sin kontrakt.

Den 31. august meddelte Flensborg officielt, at den svenske playmaker Jim Gottfridsson (32) forlader den nordtyske klub i sommeren 2025. Den svenske landsholdsspiller skal til den ungarske topklub Pick Szeged.

Angiveligt bliver afløseren den franske landsholdsspiller Aymeric Minne (27). Minne har skrevet under med Champions League-deltageren HBC Nantes, som Aalborg mødte onsdag aften, frem til 2026, men en exit-klausul for sommeren 2025 siges at være forankret i kontrakten.

Men nu er der kommet et andet rygte på banen, hvor Flensburg efter sigende skulle være interesseret i at hente Mathias Gidsel, som har kontrakt til 2028,  som afløser for Gottfridsson.

På positionen som venstre back har Flensburg Kay Smits, hvis kontrakt udløber næste år, og derudover har man Niclas Kirkeløkke, som man har kontrakt med ind til 2027.

Berlin-klubben har faktisk slet ingen grund til at opgive Gidsel og endsige slet ikke til en direkte ligakonkurrent.

Men den økonomiske situation er i øjeblikket ret anspændt trods deres første deltagelse i Champions League i elleve år. "Med tabet af vores hovedsponsor og tre andre partnere, kæmper vi virkelig," sagde administrerende direktør Bob Hanning for nylig.

Füchses sportsdirektør Stefan Kretzschmar har derudover gentagne gange understreget, at hans klubs økonomiske muligheder ikke kan sammenlignes med THW Kiel, SG Flensburg-Handewitt, SC Magdeburg eller MT Melsungen.