Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Saugstrup og Magdeburg scorer 57 mål i håndboldkamp: Smadrer amerikanere ved Klub-VM

Opdateret
Lukas Mertens scorede 16 gange i den overvældende sejr
Lukas Mertens scorede 16 gange i den overvældende sejrMohamed Hossam / EPA / Profimedia
De tyske håndboldmestre SC Magdeburg med Magnus Saugstrup og Michael Damgaard på holdet, tog det første skridt mod deres fjerde VM-titel for klubhold i træk med en overbevisende sejr i Egypten. Træner Bennet Wiegerts hold besejrede klart den nordamerikanske repræsentant California Eagles 57-21 (28:14) i den første kamp i den indledende runde.

Landsholdsspilleren Lukas Mertens var den mest produktive målscorer med 16 mål. Sejre med en forskel på mere end 30 mål er ikke ualmindelige ved VM for klubhold: Sidste år i Dammam/Saudi-Arabien vandt Magdeburg 57-4 over newzealandske University of Queensland.

Til kampens centrum: Magdeburg vs. Eagles

Magdeburg jagter fjerde titel

Magdeburg har vundet de tre foregående udgaver (2021, 2022, 2023) af turneringen, som dengang hed IHF Super Globe. Kun rekordvinderne FC Barcelona har også formået et hattrick af titler (2017 til 2019) - fire titler i træk ville være første gang. SCM møder Khaleej Club fra Saudi-Arabien i den anden gruppekamp søndag (kl. 14.00).

Den 18. udgave af VM for klubhold finder sted i den nye egyptiske administrative hovedstad, som endnu ikke har fået et navn, og som ligger omkring 50 kilometer fra Kairo. Ni hold kæmper om titlen, og finalen finder sted på torsdag (kl. 19.00).