Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Forsvarsreserve har fjernet bekymringer hos landstræner: Hun har været voldsomt dygtig

Flashscore
Forsvarsreserve har fjernet bekymringer hos landstræner: Hun har været v
Forsvarsreserve har fjernet bekymringer hos landstræner: Hun har været vMartin Sylvest/Ritzau Scanpix
Stine Eiberg Jørgensens indsats i Golden League har givet Jesper Jensen ro i maven inden trupudtagelse til EM.

Med afbud fra Mette Tranborg, Kathrine Heindahl, Rikke Iversen og Line Haugsted var det et stærk amputeret midterforsvar, håndboldlandstræner Jesper Jensen tog med til træningsturnering i Norge den forgangne uge.

Mens en lille skade tvang Haugsted til afbud, var de tre andre fraværende, fordi de simpelthen trænger til hvile. Og det er endnu uklart, om en eller flere bliver friske til EM fra slutningen af november.

Stine Eiberg Jørgensen fra Nykøbing Falster Håndbold var en af de spillere, som i stedet fik chancen ved Golden League i Norge.

Og den solide forsvarsspiller viste sig flot frem. Adspurgt om hendes præstation i Norge har givet Jesper Jensen mere ro i maven i forhold til potentielle afbud fra erfarne kræfter, svarer landstræneren:

"Det tør jeg godt at sige et stort rungende ja til. Hun har været voldsomt dygtig, det må jeg sige", siger Jensen Jensen til TV 2 Sport.

Danmark åbnede med en skidt indsats mod Holland, men rettede op mod stormagten Norge, selv om det blev til et lille nederlag.

Det danske hold sluttede dog flot af med en storsejr mod Tyskland.

"De to kampe her til sidst har vist, at hvis vi er intense som mod Norge og bakker op på det, vi skal bakke op på, tager de chancer, vi skal tage og spiller godt som mod Tyskland, så kan vi noget", lyder det fra landstræneren.

Jesper Jensen udtager sin endelige EM-trup om halvanden uge. Den samles 18. november på dansk grund til samling og endnu en Golden League-træningsturnering.

Norge og Holland er igen modstandere henholdsvis 21. og 24. november, mens Rumænien er modstanderen 23. november.

Danmark åbner EM-slutrunden 29. november i Schweiz. Kroatien er første modstander i det indledende gruppespil. Herefter venter Schweiz og Færøerne.

Flashscore snakkede med Stine Eiberg Jørgensen inden Golden League. Det interview kan du læse her.