Fortsætter i samme rille: GOG stormer videre med femte ligasejr på stribe

Hjalte Lykke var flot spillende tirsdag aften med fem scoringer på otte skudforsøg.
Hjalte Lykke var flot spillende tirsdag aften med fem scoringer på otte skudforsøg.Fot. Kacper Pacocha / 400mm.Pl / Zuma Press / Profimedia
En god første halvleg lagde grunden til GOG's femte sejr i træk, da Skjern blev besejret på egen bane.

GOG ser ud til at være tilbage på ret kurs efter skuffelserne i sidste sæson.

Sydfynboerne vandt tirsdag aften en potentielt svær udekamp i Skjern med 31-29 og tog sin femte sejr i lige så mange kampe i herrernes håndboldliga.

Efter en sand målfest før pausen skruede GOG ned for effektiviteten i anden halvleg. Men selv om Skjern kom bedre med, kom hjemmeholdet aldrig rigtig tæt på point.

Fra kampens start spillede GOG syv mod seks i angrebet og tilspillede sig på den måde den ene store chance efter den anden.

Skjern-træner Mathias Madsen måtte hurtigt tage timeout for at få styr på fynboernes overtalsspil, men inden der var gået 12 minutter, havde GOG scoret 11 gange og førte 11-6.

I de første 30 minutter fik hjemmeholdet aldrig fat i de letbenede GOG-spillere. Tobias Grøndahl styrede overtallet med stor sikkerhed, og ved pausen førte gæsterne klart med 21-16.

Skjern fik strammet gevaldigt op i defensiven fra anden halvlegs start. Pludselig havde GOG svært ved at få bolden i nettet, spillet hakkede, og vestjyderne åd sig langsomt ind i kampen.

Publikum øjnede en vending, da hjemmeholdet med fem mål i træk fik reduceret til 23-25. Men GOG bevarede roen, scorede på de rigtige tidspunkter og sikrede sig de to point.

Sydfynboerne er eneste hold med maksimumpoint og ligger alene i spidsen af ligaen.

Derimod har Skjern efter sejren over TMS Ringsted i sæsonpremieren kun fået et point i de seneste fire kampe.