Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Håndbold-legende fra Balkan i hårdt angreb på Gidsel: Sammenligner ham med lille mus

Håndbold-legende fra Balkan i hårdt angreb på Gidsel: Sammenligner ham med lille mus
Håndbold-legende fra Balkan i hårdt angreb på Gidsel: Sammenligner ham med lille musKim Matthäi Leland/Scanpix
Den montenegrinske håndbold-legende Veselin Vujovic retter en voldsom kritik mod Mathias Gidsel efter at danskeren i torsdagens kamp mod Kroatien ikke ville tage i mod en undskyldning fra Domagoj Duvnjak.

Duvnjak slog danskeren i gulvet med en knytnæve i halsregionen, og forsøgte efterfølgende at undskylde, men Gidsel ville ikke modtage undskyldningen, da han ikke mente, at beklagelserne var helt oprigtige: 

"Der kom også dengang mange undskyldninger (da Gidsel´s hold Füchse Berlin mødte Kiel i Bundesligaen, red..). Men sådan er de (kroaterne, red..) jo også. De ved jo godt, at det er på den måde, de skal spille mod os. Og så med masser af undskyldninger bagefter, både til os og dommerne," sagde Gidsel.

Gidsel´s manglende accept af Duvnjaks undskyldning har givetvis fået sindene i kog på Balkan, i hvert fald hos den montenegrinske håndbold-legende, Veselin Vujovic, der gennem sin aktive karriere også var en hård hund på en håndbold-bane. Bataljen har fået Vujovic, der i dag er træner for Iran, til tasterne, og i det kroatiske medie "Index.hr", skriver Vujovic ifølge TV 2: 

"Du får en hånd rakt ud af Domagoj Duvnjak, en af de største i historien, og du, din lille stakkel, vil ikke tage imod hans undskyldning. Jeg er ligeglad med, hvad han er for en spiller, og at han har været MVP her og der. Den mus kommer aldrig til at nå Duvnjaks skygge", skriver Vujovic i en klumme.

Kroatien møder lørdag Belgien mens Danmark møder USA i deres anden kamp i mellemrunden.