Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Cristina Neagu har været verdens bedste fire gange: Indstiller karrieren efter sæsonen

Cristina Neagu
Cristina NeaguRazvan Pasarica / Sport News / Profimedia
36-årige Cristina Neagu har meddelt, at sæsonen 2024/2025 bliver den sidste i hendes håndboldkarriere.

Cristina Neagu betragtes som en af verdens bedste håndboldspillere gennem tiden. Hun har vundet Champions League og to bronzemedaljer med det rumænske landshold. I mange år har den rumænske stjerne været en del af den absolutte verdenstop.

Nu har Cristina Neagu dog meddelt, at hun stopper ved udgangen af denne sæson.

"Jeg ønsker ikke, at det skal være en trist nyhed"

"Jeg har besluttet, at jeg vil trække mig tilbage fra håndbold ved udgangen af denne sæson. Jeg har overvejet det længe, og det er ikke en beslutning, som er taget over natten. jeg har tænkt på det rigtige øjeblik, men det er aldrig det rigtige øjeblik." siger Neagu til PRO TV og fortsætter:

"Jeg har besluttet, at dette bliver min sidste sæson på håndboldbanen. Jeg tror, at dette øjeblik kommer i alle atleters karriere, men jeg vil ikke have, at det skal være en trist nyhed, jeg vil have, at vi alle skal være glade."

Cristina Neagu var med til at vinde Champions League i 2015 med ŽRK Budućnost, mens hun med landsholdet har vundet bronze ved VM i 2015 og EM i 2010. 

Derudover har den rumænske venstreback vundet prisen som verdens bedste håndboldspiller hele fire gange i 2010, 2015, 2016 og 2018. 

Efter Neagus offentliggørelse kom der straks en reaktion på CSM Bukarestis Facebook-side.

"Vores anfører meddelte her til aften, at sæsonen 2024-2025 bliver hans sidste på håndboldbanen."

"Vi er glade for at have været en del af denne fantastiske rejse for den eneste håndboldspiller, der er blevet kåret til verdens bedste håndboldspiller fire gange, og som i de næste kampe har en chance for at blive alletiders topscorer i turneringen!"