Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Dansk profil skadet ved næstsidste træning og misser OL: Har fået et brud i foden

Simone Petersen kommer ikke i spil ved OL.
Simone Petersen kommer ikke i spil ved OL.Profimedia
Allerede inden OL er startet har Danmark fået sin første skade. Uheldige Simone Petersen kommer derfor ikke til at deltage ved de olympiske lege i Paris.

Det danske kvindelandshold i håndbold er blandt favoritterne til at nå langt ved sommerens OL i Paris. Det er dog netop blevet meldt ud, at en af de danske spillere har pådraget sig en skade, og derfor ikke kan deltage ved legene.

Der er tale om et brud i foden til landsholdsplaymakeren Simone Petersen, som ved holdets næstsidste træning altså kom til skade. En trist nyhed for Danmark og Simone Petersen selv, som fortæller følgende til Dansk Håndbold:

"Jeg ville gå ind og sætte en finte, og i det jeg skal drive min bevægelse videre, føles det som om, foden ikke følger med, og så siger den bare klik. Der kunne jeg godt mærke, den var gal."

"Det er ubærligt. Jeg er helt tom for ord. Mine holdkammerater og staben har været en fantastisk støtte i situationen, og jeg ønsker dem al mulig held og lykke til OL," siger Simone Petersen til Dansk Håndbold.

Landstræneren Jesper Jensen må nu se bort fra Ikast-spillerens kvaliteter, og det er han naturligvis ærgerlig over, da hun er en af landsholdet store profiler.

"Vi er frygteligt kede af det på Simones vegne. Det er altid hårdt at se en holdkammerat få slukket en drøm på den måde. Men samtidig er det et sportsligt tab for os, at Simone går ud, da hun var udset til en central rolle."

I stedet for Simone Petersen kommer Helena Elver formentlig til at overtage hendes rolle.

Danmark kommer dog ikke til at være en spiller i undertal i truppen. Simone Petersens skade opstod nemlig, inden den officielle OL-trup skal meldes ind i løbet af onsdagen, og derfor har det også været muligt at trække Andrea Aagot Hansen ind som ny reserve.