Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Mikkel Hansen og Karabatic sagde farvel ved OL men kroatisk legende vil have VM med

Domagoj Duvnjak i kamp med Spanien under OL
Domagoj Duvnjak i kamp med Spanien under OLProfimedia
Domagoj Duvnjak var med afstand den ældste spiller på det kroatiske landshold ved de Olympiske Lege. Og mens andre legender som Niklas Landin, Mikkel Hansen og Nikola Karabatic valgte at afslutte deres karriere deres karriere ved i den franske hovedstad, har kroaten besluttet at deltage i en sidste slutrunde.

Trods sine 36 år er Domagoj Duvnjak stadig en nøglefigur for det kroatiske håndboldlandshold. Med 260 landskampe og 782 mål er bagspilleren holdets absolutte talisman og målscorer. Han spillede omkring halvdelen af de fem kampe ved de Olympiske Lege for Kroatien og scorede 14 mål.

I lighed med Mikkel Hansens rolle spillede Duvnjak også rollen som motivator ved EM i januar. "Jeg nyder bare min rolle - uanset om jeg sidder på bænken eller spiller," siger Duvnjak til EHFs hjemmeside. 

"Jeg har oplevet meget - især på landsholdet" - og det her er ikke slut efter OL."

Domagoj Duvnjak bekræfter over for Kieler Nachrichten, at håndbold-VM 2025 i Danmark, Norge og hans hjemland Kroatien bliver hans sidste store turnering med landsholdet.

"Jeg har allerede aftalt med Dagur Sigurdsson (Kroatiens islandske træner), at hvis han har brug for mig til VM i 2025, så vil jeg spille for Kroatien en sidste gang," forklarer han. 

Duvnjak forklarer at hans fremskredne alder som håndboldspiller naturligvis har haft en indflydelse på beslutningen. 

"Alt plejede at være nemmere. Da jeg var yngre, kunne jeg spille to kampe i træk uden problemer og mærkede ingenting. I dag er det helt anderledes. Alt gør virkelig ondt hver dag," siger Domagoj Duvnjak.

Den kroatiske landsholdsspiller forlængede i øvrigt sin kontrakt i Kiel i december med blot et år frem til 2025.