Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Store skadesproblemer hos Aalborg blot otte dage før sæsonstart

Mads Hoxer er en af de Aalborg-spillere, der døjer med en skade før sæsonstarten
Mads Hoxer er en af de Aalborg-spillere, der døjer med en skade før sæsonstartenProfimedia/TK / imago sportfotodienst / Michael Taeger
Blot otte dage før Aalborg Håndbold spiller sin første kamp i sæsonen i Super Cuppen mod GOG er er lazarettet godt fyldt hos den nordjyske klub, der har fem mand på skadeslisten før sæsonstarten. Det skiriver klubben på sin hjemmeside.

For Buster Juuls vedkommende er det fortsat et brækket skinneben der driller, en skade som fløjspilleren pådrog sig i træning for nylig. Juul har fortsat en skinne på benet og skal forventeligt være på krykker i seks uger endnu, inden træningen kan genoptages. I alt forventes skadespausen at være på ni uger, inden det igen er muligt for Buster Juul at snøre kampskoene.

Hos Mads Hoxer, der blev skadet til første landsholdssamling før OL, er prognosen til gengæld bedre. Hoxer er således ikke længere på krykker og forventningen er lige nu, at der vil gå cirka tre uger inden profilen atter er klar, men løbende tests vil afklare præcis hvornår den populære bagspiller kan gøre comeback.

Tre af de nu hjemvendte OL-spillere er også ramt af skader og træner derfor ikke med i skrivende stund.

Hos Niklas Landin er det knæet der driller, hvorfor målmanden har fået en blokade. Målmanden kan forhåbentlig vende tilbage til træningsbanen i slutningen af næste uge.

For Simon Hald er det fortsat efterveerne efter en forstrækning i baglåret ved De Olympiske Lege i Paris der driller. Stregspilleren forventes stille og rolig at kunne træne med igen i slutningen af denne uge.

Endelig er også Sebastian Barthold ude af træningen grundet en overbelastning i højre skulder. Skaden er dog ikke værre, end at nordmanden også forventes at kunne træne med igen senere på ugen.