Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Aalborg-anfører før Super Cup mod GOG: Forsvaret bliver afgørende

René Antonsen håber, at Aalborg tager styringen defensivt.
René Antonsen håber, at Aalborg tager styringen defensivt.Profimedia
Klubhåndbolden vender tilbage med et brag onsdag, når storklubberne Aalborg og GOG mødes i Super Cuppen onsdag aften.

Ventetiden er ved at være slut for de håndboldfans, der i løbet af sommeren har set de to danske landshold hente medaljer ved OL i Paris. 

Nu gælder det dog de danske turneringer, og onsdag bliver der sat gang i den nye håndboldsæson, når de forsvarende DM-guldvindere fra Aalborg Håndbold skal møde de forsvarende pokalvindere fra GOG i kampen om Super Cup-trofæet.

GOG havde en turbulent sæson i fjor, hvor de overraskende ikke kom i FINAL4, men trods alt sikrede sig pokaltitlen. Det var dog ikke det, der var lagt op til, da fynboerne rent faktisk vandt sidste års Super Cup mod netop Aalborg. 

Udover Super Cup-sejren slog GOG også Aalborg i pokalfinalen, mens nordjyderne vandt begge de indbyrdes opgør i Ligaen. 

Der er dog sket meget på de to hold siden. Mikkel Hansen er stoppet i Aalborg, og det samme er træner Stefan Madsen. Nu skal de nordjyske mestre forsøge at leve op til favoritværdigheden under den tyske træner Maik Machulla.

Selvom der er blevet ændret meget i de to topklubber, så forventer Aalborg-anfører René Antonsen, at onsdagens Super Cup mod GOG bliver meget lig de tidligere indbyrdes opgør.

"Det bliver uden tvivl fysisk, som det altid gør mod GOG, og så bliver det tempofyldt i forhold til at begge hold gerne vil have de nemme mål i kontrafasen. Det afgørende bliver uden tvivl, hvem der først får fat i defensiven, så der skal vi gerne have lukket ned og hjælpe Fabian og Bugge (Fabian Norsten og Tobias Bugge, red.) i målet. Det vil løsne op for spillet og give lidt mere selvtillid til at spille løssluppent," siger René Antonsen til Aalborg Håndbolds hjemmeside.

Ved sidste års Super Cup tabte Aalborg snævert med 32-34 i en voldsomt tæt affære, hvor fynboerne til allersidst løb med sejren.

René Antonsen regner med endnu et underholdende opgør mod de store rivaler.

"Som tilskuer og TV-seer kan man helt sikkert glæde sig til en intens affære, for begge hold vil gøre alt for at sparke sæsonen i gang med en titel," fortæller René Antonsen

Både Aalborg og GOG har været de seneste års store hold i Danmark og onsdagens kamp bliver en god styrkeprøve for de to klubber, der skal forsøge at bevare titlen som de danske håndboldmastodonter. 

Kampen spilles klokken 20:30 onsdag, og du kan følge den her.