Emil Nielsen og Barcelona smadrer magisk 50-måls grænse i catalansk Super Cup

Emil Nielsen og Barcelona fejrer endnu et trofæ
Emil Nielsen og Barcelona fejrer endnu et trofæProfimedia
Champions League vinderne fra FC Barcelona fik en godkendt start på sæsonen, da man i kampen om den catalanske Super Cup fuldstændigt smadrede konkurrenterne fra Granollers med 52-27 og dermed for 11.gang i træk vandt pokalen.

Fra start dominerede Barcelona spillet på banen, især i angrebet scorede de regerende spanske mestre efter forgodtbefindende fra alle positioner.

Luis Frade gav Blaugrana deres første nimåls føring, inden Aitor Arino øgede føringen til 14 mål lidt senere, mens Emil Nielsen viste stor klasse mellem stængerne.

Ved pausen var kampen allerede afgjort da stillingen var 27-10 i Barcelonas favør.

Efter pausen fortsatte Barcelona med at vise deres nådesløse dominans i angrebet, men manglede  en vis konsistens i forsvaret. Granollers var dog ikke i stand til at forkorte afstanden væsentligt. Barcelona trak derefter fra via 36-18 til 42-21 og til sidst 52-27

Barcelona kan sikre sig den næste titel allerede i næste weekend. Holdet skal møde FC Porto i semifinalen i den iberiske Super Cup.