Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Odenses målmandstræner anklages for "spionage" før VM-kvartfinale

Ole Erevik har selv vogtet målet på det norske landshold, men når kvindelandsholdet spiller tirsdag bliver det med en blandet følelse i kroppen.
Ole Erevik har selv vogtet målet på det norske landshold, men når kvindelandsholdet spiller tirsdag bliver det med en blandet følelse i kroppen.CHARLY TRIBALLEAU/AFP
Ole Erevik kan meget vel stå med en ambivalent følelse i kroppen, når Norge og Holland brager sammen i kvartfinalen tirsdag aften.

Det er normalt ikke svært at vælge side, når ens landshold spiller ved en slutrunde, men det er ikke desto mindre tilfældet for Ole Erevik, der selv er fra Norge, men som også har en relation til den hollandske målmand.

Viaplay-eksperten er til daglig målmandstræner for den hollandske målvogter Yara ten Holte. Tirsdag skal hun forsøge at holde Norge fra at score i den voldsomt spændende kvartfinale.

Den hollandske målvogter spiller for Odense Håndbold, som har Ole Erevik som målmandstræner.

Ole Erevik står derfor i den situation, at han naturligvis håber, at Norge vinder, men samtidig håber han også på, at den norske målvogter gør det godt.

Det har medført, at Yara ten Holte i et interview med det norske medie VG i sjov har sagt, at hun er varsom med, hvad hun siger til sin norske målmandstræner.

”Jeg sagde det til ham: Han er en spion i mine øjne. Jeg skal være forsigtig med, hvad jeg siger til ham," fortæller Ten Holte til VG.

I interviewet med VG fortæller Ten Holte, at hun har været i kontakt med Ole Erevik efter hver kamp, hvor han har givet hende feedback på sin præstation.

Hun er dog godt klar over, at Erevik kommer til at holde med sine norske landsfæller.

”Selvfølgelig ønsker han, at Norge skal vinde. Og det er helt i orden. Jeg stoler på ham, og det er godt at vide," siger målmanden.

Erevik bekræfter da også selv, at han holder med Norge, men samtidig fortæller han også til VG, at hvis Yara ten Holte spiller en stor kamp og hjælper Holland videre, så kommer han til at glæde sig over det.

”Jeg håber, hun gør det så godt som muligt. Jeg er norsk og har et norsk hjerte. Men jeg vil bare sige, at hvis hun gør det godt, og det er nok til at skabe en hollandsk overraskelse, så vil jeg klappe ad det," siger Erevik til VG.

Kampen mellem Holland og Norge spilles klokken 20:30, og du kan følge den her.