Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tyskland jagter ny sejr over Polen i gruppefinale: Polens fløje skal lukkes ned

Tyskland er klar til gruppefinale mod naboerne fra Polen
Tyskland er klar til gruppefinale mod naboerne fra PolenPhoto by DPA / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
Tysklands assisterende landstræner har recepten klar inden gruppefinale mod Polen

Mandag aften skal Tyskland og Polen kæmpe om sejren i gruppe F ved VM i håndbold. Et interessant match-up i dansk perspektiv, da Danmarks gruppe E bliver parret med gruppe F i mellemrunden.

Det er derfor et spørgsmål om hvem af Tyskland og Polen, der skal have 4 points med til mellemrunden, og hvem der skal nøjes med 2.

Begge hold har tævet Iran, mens de begge havde problemer med japanerne, hvor især Tyskland var heldige, da sejrsmålet i 31-30 sejren faldt som tiden løb ud.

”Holdene kender hinanden utroligt godt. Vi mødte også Polen sidste år til EM, og senest igen i marts. Vi skal være gode til at omstille os. Polen er et fleksibelt hold, og de pressede os i deres overtalsspil”, lyder det fra Tysklands assisterende landstræner Jochen Beppler til det tyske medie Kicker.

Tyskerne vandt begge opgør mod Polen, og polakkernes seneste sejr over naboerne mod vest daterer sig helt tilbage til oktober måned i 2015 i en testkamp.

”Vi skal især holde øje med fløjene, Dagmara Nocun og Magda Balsam, så de ikke får plads til at løbe. Aleksandra Rosiak skyder godt, så hende skal vi også have styr på”, lyder opskriften videre fra Beppler.

Balsam har lavet 11 mål for Polen, mens Nocun med ni og Rosiak med otte følger lige efter.

”Offensivt skal vi være klar på deres 6-0 og 5-1 forsvar, så vi skal tilpasse os hele tiden under kampen. I deres testkamp mod Norge viste Polen stor defensiv styrke”, siger Beppler.

Tyskerne skal offensivt sætte deres lid til Aline Grijseels der er holdets topscorer med 11 mål, mens målvogterne Katharina Filter og Sarah Wachter har nappet 17 ud af 69 afslutninger.

Gruppefinalen spilles kl. 20:30, og kan følges direkte i Flashscores Match Centre.