Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tysk kæmpe-profil meget tvivlsom til VM efter alvorlig knæskade: Nu giver han update

Svend Bertil Frandsen
Köster i kampen mod SC DHfK Leipzig, hvor han blev alvorlig skadet
Köster i kampen mod SC DHfK Leipzig, hvor han blev alvorlig skadetProfimedia/ČTK / imago sportfotodienst / BEAUTIFUL SPORTS/Jan Kaefer
Den tyske landsholdsspiller Julian Köster fra fra VfL Gummerssbach blev 23. september skadet alvorligt i kampen mod SC DHfK Leipzig i Bundesligaen, da han rev et indre ledbånd i knæet over. Siden har der været bange anelser om den store tyske profil kan nå at blive klar til VM i håndbold, der afvikles i Danmark, Norge og Kroatien fra den 14. januar til den 2. februar 2025.

Nu har Julian Köster så givet en update på den forventede skadesperiode og den rehabilitering, som han er i gang med. 

"Jeg må sige, det går ret godt," siger Köster. "Jeg er rigtig glad for, at kun det indre ledbånd, der er revet over, og jeg ikke skal gennemgå en operation, men for at være ærlig er det, som jeg laver heller ikke ren ferie. Rehabiliteringsprogrammet er ret hårdt og ikke så sjovt som håndbold, så jeg håber, at jeg hurtigt er i form igen", siger han ifølge Handball World. 

"Fysioterapi hver dag, derefter halvanden time i vægtrummet og lave en slags styrkeøvelser," siger Köster om sin nuværende træningsplan:

"Nu skal vi bare se, hvor meget der er muligt fra dag til dag."

Köster fortæller at han har fået en periode på 6-8 uger som mulig restitueringstid. "Selvfølgelig håber jeg, at det virker, men man må se, hvordan knæet reagerer, det er for tidligt at sige nu", siger Köster. 

Gummersbach møder i aften det svenske hold IK Sävehof i Europa League, men det bliver altså uden deres anførers tilstedeværelse.