Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Hansen og Ekberg ærgerlige over kampplan: Svært for børnene at se med klokken 20:30

Mikkel Hansen i kampen mod Saudi-Arabien.
Mikkel Hansen i kampen mod Saudi-Arabien.Kim MatthÄi Leland/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix
Både Sverige og Danmark spiller de sene kampe i VM-gruppespillet, hvilket giver problemer for spillernes familier.

Danmark og Sverige spiller samtlige af deres gruppekampe klokken 20:30. Det sene tidspunkt ærgrer flere af nationernes spillere sig over.

Det svenske medie Expressen har blandt andet snakket med Mikkel Hansen, der ikke er tilhænger af de sene kamptidspunkter, da familien får svært ved at sidde på tilskuerpladserne til kampene.

”Det er ærgerligt, at vi spiller klokken 20.30. Jeg tror, ​​vi har en tidlig kamp, og det vil være den kamp, ​​mine børn kan se. Det er kompliceret for dem at se en kamp klokken 20.30 og så tage hjem til København ved midnat. Det er svært,” siger Mikkel Hansen til Expressen.

Det er ikke kun den danske stjerne, der er ærgerlig over kampenes starttidspunkt. Sveriges rutinerede fløjspiller Niclas Ekberg er nemlig enig med Mikkel Hansen.

”Min familie har svært ved at komme her, fordi kampene spilles så sent. Jeg har en datter på syv, en søn på seks og en datter på 15 måneder. Det bliver lidt svært med den lille, men vi må se, om det kan løses, så de kan komme her til mindst én kamp. Så skal man ofre sig den nat, så de får sovet længere dagen efter i stedet for,” fortæller Ekberg.

Det er dog langt fra fremmet for spillerne at spille kampe sent. Når spillerne er ude i deres respektive klubber, så spiller de ofte kamp relativt tidligt i weekenderne, men når de skal spille i de europæiske turneringer, så er det også sent om aftenen.

De fleste af os, der spiller i Champions League, har stort set prøvet det hele sæsonen. Det er lidt specielt, det bliver en meget lang dag, og hvis man ikke kan sove længe om morgenen, kan den blive meget lang,” siger Ekberg, der har sine tricks til de lange dage:

”Det er vigtigt at holde sig beskæftiget med noget, men alligevel ikke spilde energi på en masse ting. Vi har fundet en god løsning, hvor nogle bliver lidt længere efter aftensmaden og for eksempel drikker lidt mere kaffe, så man ikke bare går op på værelserne og låser sig inde.”