Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Espanyol rasende efter spansk domstol tillader Lewandowski at spille nytårsaften trods karantæne

Espanyol rasende efter spansk domstol tillader Lewandowski at spille nytårsaften trods karantæne
Espanyol rasende efter spansk domstol tillader Lewandowski at spille nytårsaften trods karantæneProfimedia
FC Barcelona-stjerneangriberen Robert Lewandowski havde egentlig fået en karantæne på tre spilledage i den spanske liga. Men nu har en domstol i Madrid ændret på sagen, så polakken alligevel kan spille nytårsaften i lokalbraget hjemme mod Espanyol og Martin Braithwaite. Og det er Espanyol mildest talt meget utilfredse med.

Tidligere i december havde TAD, Spaniens Sportsdomstol, besluttet, at Lewandowski skulle have tre dages karantæne, selv om Barcelona havde anmodet om en mildere straf.

Lewandowski modtog det røde kort i en kamp i La Liga mod Osasuna 8. november, da polakken stødte sin albue i hovedet på en modspiller.

Den catalanske klub forklarer, at en domstol i Madrid, der tager sig af stridsspørgsmål, ønsker at se nærmere på den karantæne på tre dage, der var blevet udstukket.

Men Espanyol mener ikke, at kovendingen i saggen på nogen måde er retfærdig.

"Espanyol finder det usædvanligt, at der 24 timer før kampen mod FC Barcelona, og efter at den er blevet afvist af forskellige kompetente organer, så er der givet  forebyggende foranstaltninger til en tidligere pålagt sanktion til Robert Lewandowski.

"Espanyol i hele denne sæson har oplevet lignende situationer, hvor der er blevet indgivet appeller om udvisning af spillere. Men i ingen tilfælde har det resulteret i, at det tilsvarende udvalg har holdt møde i løbet af ugen for at undersøge de påstande, som klubben har fremlagt, skriver Espanyol på sin hjemmeside.

Barcelonas kamp hjemme mod Espanyol spilles lørdag klokken 14.