Herning fortsætter vild stime og vinder 9. sejr i træk

Herning fortsætter fantastisk stime og vinder 9. sejr i træk
Herning fortsætter fantastisk stime og vinder 9. sejr i trækProfimedia
Herning Blue Fox vandt sin 9. sejr i træk, da de med en hjemmesejr på 4-2 over Aalborg Pirates i fredagens topopgør lagde sig alene i spidsen for Metalligaen.

Herning kom med sejren på 41 point for 17 kampe foran Sønderjyske, der fredag var oversidder, med 38 point for 18 kampe. Derefter følger Aalborg med 33 point.

Aalborg svarede to gange igen på Hernings føringer i første og anden periode. Begge gange udlignede Thomas Spelling for udeholdet.

I tredje periode satte Herning imidlertid sagerne på plads med to mål. Mathias From blev en slags matchvinder med målet til 3-2, inden Morten Poulsen cementerede sejren i det sidste minut og forlængede Hernings stime af sejre.

På udebane mod Esbjerg Energy brød Rungsted ud af en dårlig stime med nederlag, da det i Vestjylland blev til sejr på 4-2.

Inden kampen havde Rungsted tabt hele syv ligaopgør i træk.

Gustav Green førte an i fredagens kamp, da han scorede to af Rungsteds mål.

Odense Bulldogs vandt på udebane med 6-3 over agterlanternen, Rødovre Mighty Bulls, og på hjemmebane vandt Frederikshavn White Hawks med 4-3 over Herlev Eagles efter forlængelse.