Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Hoeness har fået nok af Matthäus' vedvarende kritik: Manden går mig på nerverne

Hoeness har fået nok af Matthäus' vedvarende kritik: Manden går mig på nerverne
Hoeness har fået nok af Matthäus' vedvarende kritik: Manden går mig på nerverneAFP
Uenighederne mellem den tyske fodbold-legende Lothar Matthäus, som er ekspert-kommentator hos SKY Sport Germany og Bayern Münchens ærespræsident Uli Hoeness har eksisteret gennem længere tid og der er ikke noget, der tyder på, at de er blevet mindre op til den tyske sæsonstart.

Nu anklager Matthäus Hoeness for at have en negativ indflydelse på klubbens køb og salg af spillere gennem hans vedvarende offentlige udmeldinger i medierne.

“Ligesom Uli Hoeneß gjorde (Harry) Kane dyrere for et år siden med sine udtalelser om Tottenham, gør han nu sine egne spillere billigere med sine offentlige udmeldinger om salg."

"Bayern har derfor svært ved at opnå de transfers, som de forestiller sig internt", siger Matthäus. Samtidig mener den tidligere tyske landsholdsspiller, at klubben har skabt en svær svær økonomisk situation for den nuværende sportsdirektør Max Eberl ved at tilbyde enorme spillerlønninger, hvilket han tilskriver klubbens tidligere bestyrelsesformand Oliver Kahn og klubbens tidligere sportsdirektør Hasan Salihamidzic æren for.

Hoeness har svaret igen på beskyldningerne ved at sige: "Hver dage skal jeg høre Matthäus' sludder. Det begynder at gå mig på nerverne."

Trods frustrationerne over Matthäus' udtalelser føler Hoeness, at Bayern's detroniserede mestre står et godt sted før den nye sæson. Således signer han:

"Jeg har på fornemmelsen, at vores folk gør et godt stykke arbejde. Jeg er sikker på, at vi har et hold, der kan blive tyske mestre. Leverkusen vil også have et stærkt hold. Det ved vi. Bayern har opgraderet godt. Vores spillere, der ikke vandt mesterskabet, er ret vrede. De vil gerne bevise, at det var en fejl. Jeg har mødt træneren et par gange nu, og kan se at der bliver arbejdet med tingene nu, og det har vi manglet tidligere."

Bayern München begynder den nye sæson hjemme den 25/8 mod VfL Wolfsburg