Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Hollandsk landsholdsspiller var til lægetjek i Everton, men skiftede til Tottenham

Hollandsk landsholdsspiller var til lægetjek i Everton, men skiftede til Tottenham
Hollandsk landsholdsspiller var til lægetjek i Everton, men skiftede til TottenhamProfimedia
Tottenham har indgået en lejeaftale med den 31-årige hollandske fløjspiller Arnaut Danjuma fra den spanske klub Villarreal. Det meddeler begge klubber på deres respektive hjemmesider.

Danjuma var ellers i weekenden til lægetjek hos Premier Leagues bundhold, Everton, men da Tottenham pludselig meldte sig på banen foretog Danjuma pludselig en u-vending og hastede til London, hvor han skrev kontakt med "The Lilywhites".

Danjuma, der har opnået seks landskampe for Holland, scorede 16 mål i 34 kampe i sidste sæson og var en af de afgørende faktorer for at Villarreal nåede semifinalen i Champions League sidste sæson. 

I denne sæson har han scoret seks mål i 17 kampe for "den gule undervandsbåd". Det er i øvrigt ikke første gang, at Danjuma skal prøve kræfter med Premier League eftersom han var i Bournemouth fra 2019 til 2021. 

Tottenham er gledet fra tredje- til femtepladsen gennem de sidste tre måneder, hvor de har tabt fem af ti kampe i Premier League. Tottenham spiller ude mod Preston i FA Cuppen lørdag før de den følgende weekend får besøg af Manchester City i Premier League.