Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Hollandsk profil fra RC Lens skal forbedre Brøndbys midtbane

Stijn Spierings kæmper om bolden med Leuven's Ignace Konan N'Dri
Stijn Spierings kæmper om bolden med Leuven's Ignace Konan N'Dri Profimedia
Der er kommet fornyet konkurrence på midtbanen i superligaklubben Brøndby IF.

Onsdag aften har de danske vicemestre hentet den hollandske midtbanespiller Stijn Spierings fra franske RC Lens og udstyret ham med en treårig kontrakt. Det oplyser Brøndby på sin hjemmeside.

Den danske klub slipper for at betale en overgangssum, for Lens skriver på sin hjemmeside, at klubben blot har ophævet kontrakten med Spierings, men nævner ikke noget om en overgang til Brøndby.

Den 28-årige hollænder har tidligere spillet 62 kampe i Frankrigs bedste fodboldrække, og fodbolddirektør Carsten V. Jensen forventer, at han kommer til at forstærke vestegnsklubben.

"Stijn er en spiller med en stærk tilstedeværelse på midtbanen. Særligt hans tid i fransk fodbold har givet ham solid erfaring fra højeste niveau, og vi er overbeviste om, at han med sine evner vil tilføre os kvalitet."

"Vi glæder os nu til få ham til klubben og få sendt ham på træningsbanen med sine nye holdkammerater", siger fodbolddirektøren.

Brøndbys nye nummer 6 forventes først at deltage fuldt ud i træningen fra næste uge, oplyser klubben.

Han skal blandt andre kæmpe med rutinerede Daniel Wass og talentfulde Noah Nartey om spilletiden på Brøndbys centrale midtbane.

Spierings har også en fortid i AZ Alkmaar, Sparta Rotterdam, Waalwijk, Levski Sofia og Toulouse.