Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

I Bremen elsker alle Hummel: Ny hjemmebanetrøje slår alle rekorder

Werder Bremen, her i en kamp før den nye sæson mod Energie Cottbus.
Werder Bremen, her i en kamp før den nye sæson mod Energie Cottbus.Profimedia/ ČTK / imago sportfotodienst / Fotostand / Weiland
Forventningen til den nye sæson er tilsyneladende enorm blandt Werder Bremen-fans. Så stor at den nye hjemmebanetrøje til den kommende sæson har opnået de højeste salgstal i klubbens historie.

Det er andet i træk, at efterspørgslen efter Werder Bremens nye hjemmetrøje er helt enestående.

I sidste sæson vendte det danske firma "Hummel" tilbage som Bundesliga-klubbens leverandør efter 45 år. Hjemmetrøjen for sæsonen 2023/24 blev herefter straks årtiets bedst sælgende trøje for klubben.

Før denne sæson er salgstallene så steget igen med 15 procent i forhold til samme periode sidste år - hvilket gør dem til de højeste nogensinde i klubbens historie.

"Vi er meget stolte af responsen fra fansene", forklarer Morten Lund, marketingdirektør i Hummel, i en pressemeddelelse:

"At slå sidste års rekord er en fantastisk måde at markere vores comeback hos en af ​​de mest traditionelle tyske. fodboldklubber Denne succes understreger den stærke forbindelse mellem klubben, dens fans og byen Bremen. "

Leverandøren og Bremen-virksomheden er blevet enige om ikke at oplyse konkrete salgstal.

"Vi er overvældede af støtten og entusiasmen fra vores fans," siger Klaus Filbry, administrerende direktør for Werder Bremen.

"Vi har skabt en trøje, der virkelig taler til Werder-familien. Denne fortsatte succes understreger det stærke bånd mellem klubben, vores fans og vores værdsatte partnerskab med Hummel, og vi ser frem til at føre dette momentum ind i det nye. sæson."

I denne sæson har Bremens nye hjemmetrøjer det ikoniske mønster af Bremens "Speckflagge", byens våbenskjold.