Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Interessen for landsholdet er nedadgående: Masser af ledige sæder til kommende landskampe

Det er blevet sværere at lokke folk i Parken efter gentagne skuffelser i slutrunder
Det er blevet sværere at lokke folk i Parken efter gentagne skuffelser i slutrunderProfimedia/ ČTK / imago sportfotodienst / Gonzales Photo/Frederikke Jensen
Det kniber med at få solgt billetterne til Danmarks to hjemmekampe i næste uge mod ellers attraktive modstandere som Schweiz og Serbien

Tirsdag var der solgt 24.500 biletter til kampen mod Schweiz, mens knap 28.000 danskere har indløst billet til kampen mod Serbien.

Der er plads til 38.065 mennesker i Parken, når landsholdet spiller, og tidligere er billetterne gået som varmt brød, når Kasper Schmeichel & co er trukket i de rød-hvide trøjer. 

Således havde landsholdet en imponerende statistik på 13 udsolgte kampe i træk ind til testkampen i marts mod Schweiz.

Men efter gentagne slutrunde-skuffelser og store profiler som Simon Kjær og Thomas Delaney, der har stoppet deres karriere på landsholdet, er der visse indikationer på, at lysten til at se landsholdet i Parken i nedadgående. 

Ved DBU er man dog forhåbningsfulde trods de på papiret lidt skuffende tal.

"Det går okay med billetsalget, synes vi. Vi er tilfredse. Der er jo over en uge til kampene, vi forventer samlet set over 60.000 tilskuere, og vi håber på udsolgt," siger kommunikationschef ved DBU, Jakob Høyer til BT.

"Vi havde nogle gode år lige efter EM i sommeren 2021, hvor vi havde udsolgt, før billetterne kom i åbent salg," siger Jakob Høyer, og mener at man bør være bekymret for den nedadgående tendens. 

"Jeg har været her så længe, så jeg kan godt huske, da der var 15.000 til landskampene. Men det her er rigtig fine tal."

Danmark spiller 5. september mod Schweiz og 8. september mod Serbien