Forrygende østrigsk powerplay: Sønderjyske sendt til tælling i Champions Hockey League

Sønderjyderne fik ørerne i maskinen igen.
Sønderjyderne fik ørerne i maskinen igen.Danmarks Ishockey Union
Sønderjyske fik scoret sine første mål, men tabte 2-6 hos Salzburg i Champions Hockey League.

Sønderjyskes danske mestre i ishockey indkasserede søndag tre mål inden for godt to meget kostbare minutter i starten af anden periode.

Det skete i udekampen mod den østrigske mester, Salzburg, som endte med at vinde kampen i anden runde af Champions Hockey League med 6-2.

Nikolaj Krag-Christensen og Alexander Wiklund scorede målene for Sønderjyske, men spænding om resultatet var der aldrig.

Allerede efter 58 sekunder blev det 1-0 til østrigerne efter en sønderjysk fejl i egen zone, og det blev forvandlet til 4-0 i en katastrofal start på anden periode efter tre træffere i powerplay.

Det blev også 5-0, inden sønderjyderne i tredje periode kom på tavlen for første gang i turneringen og i slutminutterne pyntede på resultatet i powerplay.

Sønderjyske indledte fredag sin kampagne i Champions Hockey League med 0-3 hos tyske Straubing, og i den kommende uge gælder det to hjemmekampe.

Den stærke danskerklub Fischtown Pinguins, der vandt grundspillet i den tyske DEL, men tabte finaleserien, samt Lahti Pelicans fra Finland kommer til Vojens henholdsvis torsdag og søndag.

I oktober venter de to sidste ligakampe - mod den finske mester Tampereen Tappara og den tyske mester Eisbären Berlin.

Sønderjyske skal efter sine seks ligakampe være i top-16 blandt de 24 hold for at nå slutspillet, og det vil i så fald være en gedigen overraskelse modstanden taget i betragtning.