Herning fuldfører comeback i Rødovre og stryger til tops

Herning Blue Fox har hentet fem point i sæsonens to første opgør.
Herning Blue Fox har hentet fem point i sæsonens to første opgør.Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
Det lignede mandag en hjemmesejr til Rødovre Mighty Bulls over Herning Blue Fox, men de midtjyske gæster kunne i sidste ende alligevel rejse hjem med en sejr i bagagen.

Herning Blue Fox hentede mandag aften en forventet sejr hos Rødovre Mighty Bulls i Metal Ligaen, men det gik ikke snorlige, før midtjyderne kunne tage de tre point med over broen.

Indtil slutningen af anden periode førte hjemmeholdet, inden Herning vendte 2-3 til sejr på 5-3.

Med sejren sætter Herning sig på en foreløbig førsteplads i grundspillet med fem point for to kampe. Rødovre har to point.

Victor Cubars bragte planmæssigt Herning foran med 1-0 midtvejs i første periode, men canadieren Brandon Magee sørgede kort efter for balance på måltavlen for hjemmeholdet under powerplay.

Kort inde i anden periode spillede Herning så i powerplay, da Mathias Bau Hansen igen bragte udeholdet i front, men Rødovre slog tilbage, da Herning efter fem minutter fik to spillere i straffeboksen samtidig.

Med to mand i overtal vendte Malte Setkov og Christopher Rubenach 1-2 til 3-2 med to scoringer inden for 49 sekunder.

Rødovre var mindre end to minutter fra at gå til kampens sidste pause med en føring, men Herning sluttede godt af.

Morten Poulsen udlignede til 3-3 i næstsidste minut, og Lukas Bang fulgte op med scoringen til 4-3 med bare ti sekunder tilbage.

Bang cementerede også sejren i tredje periode, da han med fire minutter tilbage scorede til 5-3.