Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Odense Bulldogs vil ikke stå i vejen for Ehlers: Vender retur til Aalborg efter syv år

Odense Bulldogs vil ikke stå i vejen for Ehlers: Vender retur til Aalborg efter syv år
Odense Bulldogs vil ikke stå i vejen for Ehlers: Vender retur til Aalborg efter syv årDanmarks Ishockey Union
Aalborg Pirates forstærkes til den kommende sæson af Sebastian Ehlers, der vender retur til klubben efter syv sæsoner i Odense.

Centeren havde ellers kontrakt med Odense i yderligere et år, men er altså blevet løst af sin kontrakt for at kunne vende hjem.

”Tilbage i 2017 sendte vi en forholdsvis ung Sebastian Ehlers til Odense, hvor han tog en stor del af arbejdet med at få Odense tilbage i toppen af dansk ishockey. så det er bestemt en etableret og erfaren spiller vi nu får hjem til Aalborg igen. Han har taget masser af ansvar på holdet i Odense de seneste sæsoner”, udtaler sportschef Ronny Larsen til klubbens hjemmeside.

Sidste sæson var statistisk den bedste for Ehlers, da han lavede 44 points i grundspillet, og tilføjede yderligere fem i syv slutspilskampe.

Grundet sin fars (Heinz Ehlers, red,) virke som klubtræner i Schweiz, har Sebastian spillet junior-hockey i Alpelandet, ligesom han også har det i Malmö Redhawks.

Seniordebuten kom dog i Aalborg i sæsonen 2012/13, som han nu igen skal tørne ud for.

”Jeg glæder mig meget til at komme hjem. Min familie og jeg følte at det var et godt tidspunkt at vende snuden hjemad. Jeg har stadig mange gode år tilbage i mig og forhåbentlig kan jeg hjælpe Pirates med at forblive et tophold i den danske liga”, udtaler Sebastian Ehlers.

Aalborg Pirates blev ramt af en bombe i foråret, da den tidligere administrerende direktør Lars Laursen blev hjemsendt grundet dokumentfalsk. Det stillede spørgsmålstegn ved klubbens ambitionsniveau frem mod den kommende sæson, men disse virker til at forblive uændrede.

”Sebastian kommer til at være en vigtig brik på isen, men også i omklædningsrummet, og selvom han har været væk fra Aalborg i en del sæsoner, så kender han store dele af omklædningsrummet i forvejen. Sebastian bliver en vigtig brik i offensiven, men også i powerplayet, hvor han tør tage ansvaret”, fortæller Ronny Larsen.

31-årige Sebastian Ehlers har spillet 551 kampe i Metal Ligaen, og han er noteret for 282 points.