Odense knuser Rungsted på isen og stryger til tops

Bulldogs viser tænder.
Bulldogs viser tænder.Thomas Sjørup/Thomas Sjoerup/Ritzau Scanpix
Odense Bulldogs vandt mandag 5-1 hjemme over Rungsted Seier Capital og snuppede førstepladsen i Metal Ligaen.

Odense Bulldogs er nyt tophold i Metal Ligaen.

Mandag aften fravristede fynboerne Herning Blue Fox den eftertragtede plads i ligaens top ved at vinde 5-1 hjemme over Rungsted. De fem fynske mål faldt alle i en ensidig anden periode.

Det er tidligt på sæsonen, og Odense har spillet en kamp mere end Herning og Aalborg, der begge er tre point efter fynboerne i tabellen.

Mandagens første periode endte uden scoringer, men det fik hjemmeholdet lavet om på fra begyndelsen af anden periode.

Statistik fra kampen
Statistik fra kampenFlashscore

Der var blot spillet et minut efter sidebyttet, før letten Filips Buncis bragte Odense foran. Inden kampuret rundede seks minutter af anden periode, havde Jonathan Brinkman og Radim Piroutek udbygget føringen til 3-0.

Den skrækstart på anden periode kom gæsterne sig aldrig over. I stedet havde Filips Buncis øget til 4-0 og Blake Bennett til 5-0, inden holdene igen skulle ud til peptalk i omklædningsrummet før de sidste 20 minutter.

Rungsted-træner Håkan Åhlund fik bremset blødningen, og sent i tredje periode lykkedes det hans mandskab at pynte på stillingen. 21-årige Andreas Nielsson stod for de nordsjællandske gæsters reducering.

Rungsted står noteret for en sejr og tre nederlag i den unge sæson.