Sønderjyskes ismestre åbner med nederlag til Herning

De forsvarende danske ishockeymestre fra Sønderjyske fik ikke ligefrem den håbede start på den nye sæson.
De forsvarende danske ishockeymestre fra Sønderjyske fik ikke ligefrem den håbede start på den nye sæson.ČTK/Imago Sportfotodienst/BEAUTIFUL SPORTS/Mario M. Koberg
Der skal spilles 48 kampe i grundspillet i den bedste danske ishockeyrække, og allerede i premieren var der masser af mål og såmænd også en lille overraskelse.

For det blev nemlig Herning Blue Fox, der vandt ude over de forsvarende mestre fra Sønderjyske i premieren i Metal Ligaen.

Den ordinære kamp endte 3-3, og så skulle kampen afgøres i overtid. Her blev Hernings Emil Kristensen den store helt med sit andet mål i kampen og altså også det afgørende mål til slut.

Sønderjyske havde tabt sine seneste testkampe i optakten til denne sæson, og hjemmeholdet fik en skidt start på opgøret.

I første periode kom Herning foran 2-0 på mål af Brett Thompson og Simon Lafrance. Det andet mål kom efter power play.

Men Sønderjyske skabte balance i regnskabet på fem minutter i starten af anden periode med mål fra David Madsen og Søren Dietz-Larsen.

Hjemmeholdet kom også foran med 3-2 på et mål af Oscar Drugge efter power play. Det lignede det helt store comeback.

Men Herning ville det anderledes, og Emil Kristensen stod også for målet til 3-3 efter power play foran de 1864 tilskuere.