Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Sebastian Bergholt skifter Rungsted ud med barndomsklubben Rødovre

Sebastian Bergholt skifter Rungsted ud med barndomsklubben Rødovre
Sebastian Bergholt skifter Rungsted ud med barndomsklubben RødovreRødovre Mighty Bulls
Efter en tur i Aalborg og Rungsted, er backen Sebastian Bergholt nu tilbage hvor seniorkarrieren begyndte. Det skriver Rødovre Mighty Bulls på deres hjemmeside.

Rødovre Mighty Bulls missede igen slutspillet i denne sæson, men har allerede været aktive på kontraktmarkedet, i forhåbningen om at ændre den trend i den næste sæson.

I dag har Rødovre så præsenteret Sebastian Bergholt som ny spiller i truppen. Direktør for klubben Morten Nielsen er svært begejstret for underskriften.

”At det er lykkes os at få Sebastian Bergholt tilbage til RMB og til det projekt med flere spillere med Rødovre DNA, er vi rigtig stolte af. Vi har arbejdet hårdt på at få Bergholt hjem til denne sæson og vi er sikre på, at han bliver en gevinst overfor både de unge og etablerede spillere på holdet”, siger Morten Nielsen til klubbens hjemmeside.

Slutstillingen i grundspillet
Slutstillingen i grundspilletFlashscore

Bergholt spillede i den forgangne sæson 48 kampe og blev noteret for 13 points i Rungsted Seier Capital. Han er selv spændt på at vende tilbage til Rødovre Centrum Arena.

"”Projektet i Rødovre er rigtig interessant og motiverer mig meget til at komme tilbage, hvor min professionelle karriere startede. Rødovre gjorde store fremskridt i sidste sæson, og det vil jeg rigtig gerne være med til at bygge videre på", siger han til hjemmesiden og uddyber "Mine forventninger til holdet og den kommende sæson er, at vi ikke bare skal med i slutspillet, men spille med længere oppe i tabellen".

Cheftræner Olaf Eller skjuler heller ikke sin glæde over at kunne råde over den fysisk stærke back i næste sæson.

"”Jeg er enormt glad for at Bergholt valgte Rødovre. En spiller med STORT Rødovre DNA og som i særdeleshed i slutspillet viste, hvilken fantastisk han er på alle områder af banen”.

Bergholt har spillet hele sin karriere i Danmark og er oppe på 554 kampe i Metal Ligaen. Deruover er det blevet til syv landskampe.