Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Frederik Andersens russiske holdkammerat bliver fritstillet af Carolina Hurricanes

Frederik Andersens russiske holdkammerat bliver fritstillet af Carolina Hurricanes
Frederik Andersens russiske holdkammerat bliver fritstillet af Carolina HurricanesProfimedia
Evgeny Kuznetsovs tid i den bedste ishockeyliga i verden synes forbi. Den 32-årige russer er fri på markedet, og rygtes tilbage til den interkontinentale russiske KHL-liga

Carolina Hurricanes har ophævet kontrakten med Evgeny Kuznetsov efter at have sat ham på den såkaldte waivers-liste, hvor andre hold vil kunne samle hans kontrakt op. Dette markerer en pludselig afslutning på den rutinerede centers NHL-karriere for nu.

I 2018 var Kuznetsov topscorer for Washington Capitals, der blandt andet takket være Lars Eller, kunne hjemtage det eftertragtede Stanley Cup trofæ.

Kuznetsov blev fritstillet fra sin syvårige kontrakt på 434,4 millioner kroner (64,2 millioner dollars), hvoraf han skulle have modtaget 40,5 millioner kroner (6 millioner dollars) i den sidste sæson.

"Begge parter blev enige om, at dette var den bedste løsning. Vi takker Evgeny for hans tid med holdet og ønsker ham og hans familie det bedste", udtaler General Manager Eric Tulsky.

Rapporter tidligere på ugen antydede, at Kuznetsov planlagde at vende hjem til Rusland for at spille for SKA Sankt Petersborg i KHL.

Carolina hentede Kuznetsov fra Washington Capitals før trade deadline i marts, hvor Capitals beholdt halvdelen af hans cap hit på 50,7 millioner kroner (7,8 millioner dollars). Hans afgang fjerner en lønloftsforpligtelse på 25,4 millioner kroner (3,9 millioner dollars) for begge hold.

Kuznetsov, der blev valgt som nummer 26 i draften af Washington i 2010, har scoret 206 mål og lavet 442 assists for 648 point i 840 NHL-kampe. Hans karriere har været præget af både store præstationer og kontroverser, herunder en karantæne for "upassende opførsel" og en udelukkelse fra det russiske landshold på grund af en positiv test for kokain.

Carolina har forlænget Jack Drury til en toårig kontrakt på 23,3 millioner kroner (3,45 millioner dollars), og mangler stadig indgå en aftale med Seth Jarvis med lidt under 94,5 millioner kroner (14 millioner dollars) i lønloftplads.