Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Lars Eller havde en formidabel aften på sin gamle hjemmebane i Montreal

Lars Eller jubler efter en scoring
Lars Eller jubler efter en scoringČTK / AP / Graham Hughes
Pittsburgh Penguins sejrede natten til tirsdag i NHL. Lars Eller åbnede målscoringen og stod i alt for to mål og to assists.

Den danske ishockeyspiller Lars Eller skød natten til tirsdag gang i, hvad der viste sig at blive en god kamp for NHL-holdet Pittsburgh Penguins.

35-årige Eller åbnede således scoringen til 1-0, da Penguins var på besøg hos Montreal Canadiens. Det blev startskuddet til et opgør, som gæsterne trak sig sejrrigt ud af med 6-3.

Eller kom i alt på tavlen to gange, da han også scorede det udlignende mål til 3-3, efter at Penguins ellers var kommet bagud.

Sejren til Penguins er holdets anden i den nystartede NHL-sæson. Ellers mandskab har indtil videre været i aktion fire gange, hvilket har kastet to sejre og to nederlag af sig.

Ellers mål til 1-0 blev sat ind efter knap syv minutters spil.

Penguins erobrede pucken i egen zone og satte gang i et hurtigt kontrastød. Her blev Eller spillet fri nær Montreals mål, og han sendte resolut pucken ind bag hjemmeholdets målmand.

Målet til 3-3 var Eller selv arkitekten bag. Den rutinerede dansker opsnappede pucken på egen banehalvdel og drev den hele vejen op i Montreals zone, hvor han fra venstre side af banen fik scoret.

Målet var det første af fire Penguins-scoringer på stribe. Dermed endte kampen 6-3.

I Penguins' sidste opvarmningskamp før NHL-sæsonen scorede Lars Eller to gange og lagde også op til to scoringer.

I de foregående tre kampe - Penguins' første tre i den reelle NHL-sæson - er det ikke blevet til nogen point for danskeren. Derfor er de to mål mod Montreal Canadiens første gang, at Lars Eller kommer på tavlen.