Sprudlende Ehlers hjælper Winnipeg Jets til fjerde sejr med første sæsonscoring

Ehlers var forrygende i første periode.
Ehlers var forrygende i første periode.BRUCE BENNETT / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Danske Nikolaj Ehlers stod for to mål og en assist under Winnipeg Jets' sejr mod San Jose Sharks natten til lørdag i verdens bedste ishockeyliga NHL.

Ubesejrede Winnipeg Jets, der på hjemmebane tog imod San Jose Sharks, sejrede med 8-3.

28-årige Ehlers sikrede kampens andet mål efter 9 minutter og 25 sekunder på isen og sørgede hermed for en 2-0 føring til Jets.

13 minutter og 31 sekunder inde i kampen scorede Ehlers sit andet mål for Winnipeg Jets til 3-1.

Neal Pionk øgede herefter føringen til 4-1 med et powerplay-mål kort tid inden første periodes slutning.

Jets forøgede i anden periode sin føring til 5-1, da Kyle Connor sendte en håndledsskud forbi Sharks' målmand.

Tredje periode bød på yderligere tre Jets-mål - to fra Cole Perfetti og et fra Vladislav Namestnikov, kun 32 sekunder før kampen var ovre.

Jets er blandt tre NHL-hold, som endnu er ubesejrede denne sæson. De andre to er Calgary Flames og Tampa Bay Lightning.