Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Jacobsen efter norsk presbold: Jeg er sådan set ligeglad med hvad andre synes vi er

Jacobsen efter norsk presbold: Jeg er sådan set ligeglad med hvad andre synes vi er
Jacobsen efter norsk presbold: Jeg er sådan set ligeglad med hvad andre synes vi erJens Dresling/Ritzau Scanpix
Den landstræner er klar i mælet efter den norske landstræner forsøgte at spille mind-games gennem pressen, med en udtalelse til VG

I den norske avis sagde den norske landstæner Jonas Wille, at Danmark havde tre til fem spillere i verdenklasse på hver position.

BT har forholdt Nikolaj Jacobsen den udtalelse, og til avisen siger den danske landstræner:

"Jeg er ligeglad med, hvem der er favoritter og ikke er. Jeg ved, hvor svært det er at vinde en slutrunde. Nu har jeg siden 2018 skulle høre, at vi altid er favoritter. Så det bliver sådan lidt…"

Alt andet lige er Danmark blandt favoritterne til samlet sejr i turneringen, og under alle omstændigheder storfavorit til at gå nemt igennem det indledende gruppespil, hvor modstanderne hedder Belgien, Bahrain og Tunesien.

Det til trods tænker den danske landstræner ikke at spare på profilerne, når Danmark åbner VM med opgøret mod Belgien fredag aften. Til BT siger Jacobsen:

"Jeg kan læse, at jeg skal spare folk i indledende runde, så folk er friske. Det ved I udmærket godt, at det ikke kommer til at ske. Jeg spiller med de bedste spillere på banen. Jeg tænker ikke længere frem - først og fremmest skal man dertil".

Belgien er en ukendt størrelse i international håndbold og deltager til deres første slutrunde. Flashscore gør dig klogere på Belgien HER.