Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Jaguars smider sejren i sidste quarter og Bengals holder playoff-håbet i live

Trevor Lawrence er seneste quarterback der udgår med en skade
Trevor Lawrence er seneste quarterback der udgår med en skadePhoto by Courtney Culbreath / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Der var drama for alle pengene, da Cincinnati Bengals besejrede Jacksonville Jaguars efter overtid. En kamp der så endnu en quarterback gå ned med en skade.

I fjerde quarter måtte Jaguars quarterback Trevor Lawrence udgå med en skade i hans højre ankel. I situationen ligner det at Lawrence satte sig ned over anklen, som han ikke kunne støtte på efterfølgende.

Afløseren C.J. Beathard tvang kampen i overtid, efter at have produceret et drive der endte med et field goal. I overtiden startede Jaguars med bolden, men Evan McPherson fra Bengals, blev matchvinder med hans field goal fra 48 yards.

Inden skaden havde Lawrence spillet fortrinligt, og sluttede kampen med 22 på 29 kast for 259 yards, To kast blev grebet for et touchdown, og deruover løb Lawrence selv for et touchdown.

Bengals quarterback Jake Browning, der har afløst en skadet Joe Burrow, var også præcis. Han ramte plet på 32 af 37 kast og et touchdown. Browning løb også selv et touchdown i endzonen.

Joe Mixon løb to touchdowns ind for Bengals, der samlet set løb for 156 yards i kampen.

Hjemmeholdet fra Jacksonville var foren 28-21 inden fjerde quarter. Udover Lawrence, løb også Travis Etienne i endzonen for Jaguars, der også kunne se Evan Engram og Parker Washington gribe bolden i endzonen.

Med sejren er Bengals 6-6, mens Jacksonville stadig er 8-4 og fører AFC South.