Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Jamaica tilkalder FBI for hjælp i mystisk svindelsag mod Usain Bolt

Jamaica tilkalder FBI for hjælp i mystisk svindelsag mod Usain Bolt
Jamaica tilkalder FBI for hjælp i mystisk svindelsag mod Usain BoltAFP
Efter der på mystisk vis er forsvundet ikke færre end 87 millioner kroner fra Usain Bolts investeringskonto, håber myndighederne i Jamaica nu på at FBI vil hjælpe dem i bestræbelserne på at opklare sagen.

Jamaicas regering har henvendt sig til FBI for at få hjælp, da den efterforsker en massiv svindelsag, der involverer et privat investeringsfirma, hvor 87 millioner kroner tilhørende den berømte sprinter Usain Bolt er forsvundet.

Svindlen har angiveligt har angiveligt fundet sted over en længere periode på 13 år, hvor voldsomme summer er forsvundet fra en række kunders konti hos SSL. Myndighederne ved endnu ikke, hvor mange penge der er forsvundet.

"Vreden og uroen, vi alle føler, er blevet forstærket af den lange varighed – 13 år – som svindlen angiveligt blev begået over, og det faktum, at de mistænkte bevidst og hjerteløst har målrettet svindlen mod ældre personer såvel som vores højtelskede og respekterede nationalikon Usain Bolt" siger Jamaicas finansminister Nigel Clarke.

Advokater for Usain Bolt siger, at stjerneatletens konto nu kun indeholder ca. 81.000 kroner, og har givet investeringsselskabet indtil fredag ​​(27. januar) til at returnere pengene, før de går i retten.

Der foreligger nu et længerevarende opklaringsarbejde for at tilvejebringe beviser for, hvad der er foregået, og det er i den forbindelse, at Jamaica nu retter en fremstrakt hånd til FBI.

"Hvis du bedrager investorer og sætter vores finansielle system og vores levevis på spil, vil det jamaicanske samfund have dig ryddet af vejen i meget lang tid" fastslår finansministeren.