Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Jan Mølby: Evertons kamp mod Premier League kommer til at blive grim

Jan Mølby: Evertons kamp mod Premier League kommer til at blive grim
Jan Mølby: Evertons kamp mod Premier League kommer til at blive grimProfimedia
De er tvunget til at kæmpe sig ud af nedrykningszonen, efter at de første 10 point er blevet frataget dem, og et yderligere fratræk af point vil gøre et alvorligt indhug i Evertons kamp for overlevelse, og det kan blive grimt, mener Liverpool-legenden Jan Molby.

"Jeg tror, at denne sag vil blive meget grim. De kommer til at kæmpe imod med alt, hvad de har. De vil ikke acceptere det her," siger Mølby i et interview med Tribalfootball.com.

"Jeg har en fornemmelse af, at den første dom, Everton fik, den accepterede de og sagde: 'Ok, vi har brudt reglerne. Vi vil appellere og forhåbentlig få et par point tilbage.' Med den anden dom vil de tænke 'Er vi ikke lige blevet straffet for det her?'"

Den første dom blev efterfulgt af store protester fra ikke mindst tilhængerne, men Mølby mener ikke, at The Toffees blev uretfærdigt behandlet.

"Vi har klare regler for, hvad man kan og ikke kan gøre. Everton troede, at de kunne forklare deres tab med Covid og at fans ikke kom på stadion, og at de ikke kunne sælge spillere. Men alle andre har været i samme situation."

Everton appellerede den første afgørelse og ønskede at få nogle eller alle de 10 point tilbage i den oprindelige sag, som blev anset for "helt ude af proportioner og uretfærdig" i en klubudtalelse, mens denne næste anklage er blevet mødt med lige så meget trods, som Mølby forventede.

"Everton kan forsikre deres fans om, at klubben vil fortsætte med at forsvare sin position under den igangværende appelsag og, hvis det skulle blive nødvendigt, ved enhver, anden fremtidig sag," hedder det i en anden udtalelse.