Jorden brænder under Priske efter uafgjort mod miniputter: Værste sæsonstart i fire år

Brian Priske er under pres i Rotterdam
Brian Priske er under pres i RotterdamPro Shots Photo Agency / ddp USA / Profimedia
Langsomt , men sikkert begynder jorden at brænde under Brian Priske i Feyenoord. I dagens kamp mod NEC Nijmegen formåede man kun at få 1-1 og det betyder at med kun ti point fra seks kampe har Feyenoord fået sin dårligste ligastart siden 2019/20-sæsonen, da Jaap Stam var i trænersædet. Det skriver Voetbal International.

Lørdag spillede Rotterdam-holdet uafgjort ved NEC (1-1), efter tidligere uafgjorte kampe mod Willem II (1-1), Sparta Rotterdam (1-1) og FC Groningen (2-2).

I dagens kamp mod Nijmegen skulle Feyenoord endda helt hen til to minutter før tid før Jordan Lotomba fik udlignet den føring, som Sontje Hansen havde givet hjemmeholdet i 1. halvleg

Skal man se på det positive har Feyenoord dog nu formået at spille 26 Eredivisie-kampe i træk uden et nederlag, hvilket er rekord for Rotterdam-holdet. Sidst det gik galt var den 3. december 2023 mod PSV (1-2).

Feyenoord ligger på sjettepladsen ikke færre end 11 points efter PSV Eindhoven allerede. Feyenoord har dog spillet en kamp færre.

Feyenoord gæster Girona i Champions League på onsdag, hvorefter en hjemmekamp mod FC Twente venter næste søndag.