Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Journalist: Neymar har advaret Real Madrid-spillere om Mbappe.

Journalist: Neymar har advaret Real Madrid-spillere om Mbappe.
Journalist: Neymar har advaret Real Madrid-spillere om Mbappe.Profimedia
Den brasilianske landsholdangriber Neymar har angiveligt sendt en advarsel til spillerne i Real Madrid vedrørende hans tidligere klubkammerat i PSG, Kylian Mbappe'.

Parret var en del af en angrebstrio med Lionel Messi i to sæsoner, men Neymar har angiveligt ikke gode minder fra at spille med Mbappe.

Mbappe forlod PSG denne sommer for at skifte til Real Madrid og har allerede scoret fire mål i seks kampe for sin nye klub.

Neymar, som nu er i Al-Hilal, har dog angiveligt advaret Real Madrids brasilianske spillere om, hvordan det er at spille Mbappe.

Journalist Cyril Hanouna udtalte, at Neymar kontaktede de brasilianske spillere i Real Madrid for at fortælle dem om Mbappe.

Hanouna siger til den franske TV-station Europe 1: "Brasilianerne (i Real Madrid) er venner med Neymar. Det har altid været en krig mellem Neymar og Mbappe. Neymar har sendt et papir om Mbappe til brasilianerne og fortæller dem, at det var katastrofalt, at det var et helvede."

Der er en stor gruppe af brasilianske spillere i Real Madrid, herunder Eder Militao, Vinicius Junior, Rodrygo og Endrick.

Vinicius Junior og Mbappe fandt nettet i en 2-0-sejr på udebane mod Real Sociedad i weekenden, hvor sidstnævnte scorede et straffespark.

Neymar er i mellemtiden ude med en korsbåndsskade, der har holdt ham på sidelinjen siden sidste år, men han er gradvist ved at vende tilbage.