Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Jürgen Klopp inden Everton-opgør: Vi kan vise, at klubben virkelig er speciel

Jürgen Klopp under kampen mod Wolverhampton.
Jürgen Klopp under kampen mod Wolverhampton.DARREN STAPLES/AFP
Liverpool-manager Jürgen Klopp har opfordret sine spillere til at vise, hvorfor klubben er speciel i mandagens Merseyside-derby hjemme mod Everton i Premier League.

Mandagens opgør på Anfield er uhyre vigtigt for både Liverpool og Everton. Liverpool indtager tiendepladsen i tabellen, mens Everton kæmper for at undgå nedrykning.

Det er en uvant position for Jügen Klopp og hans hold at finde så langt fra toppen, som de ellers altid har været i, siden tyskerens ankomst i 2015.

Men det er Liverpools nye virkelighed, og Klopp ved, at en sejr mod Everton er altafgørende, især efter et ydmygende 3-0-nederlag til Wolverhampton i seneste weekend. Nederlaget til Wolves betød nemlig, at klubben kun har hentet et point i de sidste fire ligakampe.

"Dette er ikke en periode vi ønskede at have, eller en periode, vi er glade for at være i," sagde Klopp til pressemødet fredag.

"Det er en periode, hvor vi kan vise, at klubben er virkelig speciel. Spillerne har leveret mange store øjeblikke i de sidste par år. Vi kæmper for at ændre situationen til det bedre.”

Den karismatiske tysker ser frem til, at hans hold skal forsøge at vende skuden i derby-opgøret på Anfield mandag.

"Jeg ser virkelig frem til en ordentlig derbystemning og en ordentlig fodboldkamp."

Klopp gav sit hold to dages fri efter weekendens nederlag til Wolves og hævdede, at det var vigtigt at ændre stemningen.

"Selvfølgelig kunne jeg have sagt efter søndag, at vi træner mandag og bare fortsætter derfra," sagde Klopp.

"Jeg tror ikke, det ville have været nyttigt, og det kunne have forårsaget skader. Efter søndagens kamp følte jeg 100%, at det gav mening ikke at se hinanden i to dage.”

"Det hjalp. Jeg gik afsted i et medium humør og kom tilbage i godt humør, så jeg tror, ​​det var nyttigt. I denne uge ser de alle utroligt friske ud. Det er sandheden. Træningerne ser meget gode ud, superintense."

Selvom der ikke har været meget at juble over for Liverpool, så havde Klopp i det mindste nogle gode nyheder på skadesfronten på pressemødet. Angriberen, Diogo Jota, der pådrog sig en alvorlig lægskade i oktober, er nemlig klar til at spille igen.

"Diogo er tæt på - han har trænet nu i to dage. Tre dage mere, og så er han klar til kamp, ​​vil jeg sige," fortalte Klopp, som også bekræftede, at Virgil van Dijk næppe vil være med, selvom han er vendt tilbage på træningsbanen

Everton, som spillede 0-0 hjemme mod Liverpool i september, ligger tredjesidst, men har sikkert humøret højt, efter de slog Arsenal med 1-0 i Sean Dyches første kamp.

Jürgen Klopp vil dog meget gerne ødelægge lokalrivalernes humør.

"Forskellen er, at det ikke er der (Goodison Park), det er her. Vi skal også sørge for, at det er tydeligt i spillet," sagde Klopp.