Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Københavnsk midtbaneprofil inden premiere: Vi har noget at skulle revanchere

Københavnsk midtbaneprofil inden premiere: Superligaen er en kompetitiv liga
Københavnsk midtbaneprofil inden premiere: Superligaen er en kompetitiv ligaProfimedia
Rasmus Falk er klar til den nye sæson efter god pre-season

”Jeg håber, at vi ser et sindssygt motiveret FC København-hold, der har noget at skulle revanchere fra sidste år", siger midtbanespilleren til klubbens hjemmeside

Det var et FC København-hold, der skuffede deres egne høje forventninger i sidste sæson.

En tredjeplads og med europæisk deltagelse der først blev sikret efter playoff, står ikke mål med selvforståelsen i København.

De svingende resultater var en kæmpe faktor i en skuffende københavnsk sæson.

”Vi skal være mere stabile, end vi var sidste år, og det jeg tror også, vi får at se. Og så handler det for os om, at vi her i starten får skrabet en masse point sammen og sat det udtryk, som vi gerne vil”, lyder det fra Rasmus Falk.

Især var kampene mod de andre tophold en disciplin der var svær for FCK. Mandagens sæsonpremiere står på Lyngby Stadion, og et møde med et Lyngby-hold, der igen fik raget kastanjerne ud af ilden til sidst.

Det bliver dog stadig ikke en let opgave mener Falk. FC København vandt begge opgør mod Lyngby i sidste sæson. Kampen i Lyngby var pudsigt nok også åbningskampen i sidste sæson. En kamp FCK vandt med 2-1

Falk til klubbens hjemmeside
Falk til klubbens hjemmesideProfimedia

Hvis Ramus Flak for spilletid i mandagens kamp, vil der der kun være en kamp op til andenpladsen på klubbens all-time liste over spillede kampe. Den sidder assistenttræner Hjalte Nørregaard på med 320 kampe. William Kvist er nummer et på listen med 470 kampe.

Kampen mellem Lyngby og FC København kan følges direkte i Flashscores Match Centre.