Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Kasper Hjulmand sætter dato på VM-udtagelse

Landstræner Kasper Hjulmand har allerede udtaget 55 mand i en bruttotrup.
Landstræner Kasper Hjulmand har allerede udtaget 55 mand i en bruttotrup. DBU
Mandag 7. november offentliggør landstræner Kasper Hjulmand, hvilke 26 spillere han udtager til VM-slutrunden i Qatar.

Det er dog ikke sikkert, at alle de 26 udtagne spillere ender med at rejse med til den arabiske ørkenstat for at jagte succes ved verdensmesterskabet.

Efter trupudtagelsen er der således stadig en uge til, at VM-holdet samles i Danmark, og i den uge skal spillerne i aktion en eller to gange mere for deres klubhold.

Her risikerer spillerne således at løbe ind i skader, der kan holde dem fra at deltage, når det danske landshold tager hul på VM-slutrunden.

Derfor vil Kasper Hjulmand også give en større gruppe spillere besked om, at de skal stå klar på standby og være forberedt på at rykke med til Qatar med kort varsel.

Landsholdet samles mandag 14. november - dagen inden holdets afrejse til Qatar. Her gennemgår alle spillerne fysiske test for at sikre, at ingen skadede spillere rejser med til slutrunden.

Hvis en spiller er frisk og rejser med til Qatar, men får en skade i træningerne op til Danmarks første VM-kamp mod Tunesien 22. november, kan Hjulmand vælge at skifte dem ud med en af sine standbyspillere.

I fredags indgav Kasper Hjulmand sin VM-bruttotrup på 55 spillere. Kun spillere fra den trup kan deltage i VM, uanset hvor mange skader eller afbud, Danmark måtte rammes af i de kommende uger. DBU og Kasper Hjulmand har valgt ikke at offentliggøre den store VM-bruttotrup.

/ritzau/