Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Kent Nielsen før hård premiere mod oprykker: SønderjyskE var det bedste hold i 1. Division

Kent Nielsen glæder sig til sæsonstart.
Kent Nielsen glæder sig til sæsonstart.Profimedia
Superligaen er i gang og søndagens kampe bliver sparket i gang af Silkeborg, som tager imod SønderjyskE på JYSK Park.

Efter en kampfri lørdag i Superligaen byder søndagen på hele tre spændende opgør. Dagen starter med, at Silkeborg IF tager imod SønderjyskE.

I sidste sæson var Silkeborg endnu engang med i mesterskabsspillet, og de er sågar også forsvarende pokalvindere. Derfor er det på papiret også rart at starte sæsonen mod en oprykker fra 1. Division. 

Det bliver dog ikke nogen nem kamp ifølge Silkeborg IF's cheftræner Kent Nielsen, som har masser af ros til overs for søndagens modstander.

”Jeg synes, at SønderjyskE var det bedste hold i 1. Division i seneste sæson. De er et boldspillene hold med masser af fart i deres omstillinger og gode spilmønstre, så vi har enorm respekt for dem,” siger Kent Nielsen til klubbens egen hjemmeside.

Sønderjyderne vandt sidste sæsons udgave af 1. Division med 68 point i 32 kampe, hvilket er lidt over 2,1 point i snit pr. kamp. En flot statistik, som tydligvis også indgyder respekt hos Silkeborg. 

I træningskampene har både Silkeborg og SønderjyskE spillet mod stærke modstandere. Silkeborg har mødt FCK, Haugesund, Utrecht, Zwolle og Vendsyssel, hvor det er blevet til en enkelt sejr, to uafgjorte og to nederlag. SønderJyskE har i samme periode krydset klinger med FC Midtjylland, Hobro, Bundesliga-klubben Kiel og FCK, hvor det er blevet til tre uafgjorte og et enkelt nederlag til sidstnævnte.

Kent Nielsen har da også set gode takter hos søndagens modstander i træningskampene, men han mener da også samtidig, at hans Silkeborg-mandskab kan hive en sejr i land.

”SønderjyskE har også gjort det godt i træningskampene, så vi tager intet for givet. Men vi tror på, at hvis vi kan ramme vores topniveau, så kommer de til at få det svært mod os.”

Kampen mellem Silkeborg og Sønderjyske starter klokken 14, og du kan følge den her.