Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

KIF Kolding henter skudtrussel fra landets næstbedste håndboldrække

Magnus Kronborg i sine nye klubfarver
Magnus Kronborg i sine nye klubfarverKIF Kolding
KIF Kolding har styrket deres trup ved at skrive kontrakt med den 23-årige bagspiller Magnus Kronborg.

Kronborg skifter med øjeblikkelig virkning fra 1. divisionsklubben Rækker Mølle Håndbold og vil være en del af KIF Kolding resten af sæsonen. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Magnus Kronborg startede sin håndboldkarriere i Helsingør Håndbold og har siden spillet for Nordsjælland Håndbold og HC Midtjylland. Han imponerede sidste sæson i 1. division med 106 mål og har markeret sig med 22 mål i sæsonens første fire kampe for Rækker Mølle, der indtager en 10. plads i den næstbedste håndboldrække..

Sportschef Lars Christiansen udtrykte stor tilfredshed med tilføjelsen af Kronborg, især da flere af holdets nøglespillere er skadede.

"Vi er meget tilfredse med, at Magnus kan hjælpe os, nu hvor (Jens, red.) Svane og (Tobias, red.) Ellebæk er skadet. Magnus er en dygtig bagspiller med stor taktisk forståelse, og han vil supplere truppen rigtig godt".

Magnus Kronborg ser også frem til udfordringen i sin nye klub.

"Jeg er utroligt glad for at få muligheden for at skifte til en traditionsrig klub som KIF Kolding. KIF er en stor klub med masser af historie, og jeg ser frem til at kunne bidrage med mine kompetencer på højeste niveau. Jeg glæder mig også til at møde fansene i Sydbank Arena", siger han.

Kronborg kan få sin debut i KIF-trøjen, når traditionsklubben tager imod GOG på fredag.