Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Klappen gik ned for dansk sprinter: Jeg kan ikke være det her bekendt over for mig selv

Klappen gik
Klappen gik Profimedia
Den danske sprinter Simon Hansen kunne ikke blande sig med de allerhurtigste i indledende heat efter en ellers god start. Danskeren endte på syvendepladsen i tiden 10,39, langt fra hans bedste, og danskeren var også voldsomt skuffet over præstationen.

Den danske sprinter formåede således ikke lørdag at kvalificere sig til semifinalerne i 100-meterløb ved legene i Paris.

Hansen løb sit heat i tiden 10,39 sekunder. Det var ingenlunde nok til en plads i top-3, som var kravet for en plads i semifinalen.

Samlet endte danskeren nummer syv ud af ni løbere i heatet, der blev vundet af sydafrikanske Akani Simbine i tiden 10,03 sekunder.

Sprinteren satte tidligere i år dansk rekord ved at løbe distancen på 10,11 sekunder.

Havde han løbet op til sin egen rekord, var danskeren kommet videre, eftersom Rikkoi Brathwaite, der blev nummer tre, løb heatet i tiden 10,13 sekunder.

Der er otte heats i alt. Herfra går altså de tre hurtigste videre fra hvert heat sammen med de tre hurtigste tider derudover.

Umiddelbart efter løbet sagde han til TV2 Sport: "Jeg kan ikke være det her bekendt over for mig selv. Jeg er i chok, fordi jeg troede, at jeg var bedre end det her. Jeg ved krafthelvede ikke, hvad der sker."

"Det er den største skuffelse i mit liv, det her", sagde han.

Opdateres....