Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Klopp: Det kan koste os Bellingham, hvis vi ikke kvalificerer os til Champions League

Klopp: Det kan koste os Bellingham, hvis vi ikke kvalificerer os til Champions League
Klopp: Det kan koste os Bellingham, hvis vi ikke kvalificerer os til Champions LeagueProfimedia
Liverpool-træner Jürgen Klopp siger ifølge Eurosport, at det kan koste klubben muligheden for at lokke Borussia Dortmunds´ "wonderkid" Jude Bellingham til Merseyside, hvis man ikke formår at kvalificere sig til Champions League i næste sæson.

Den tidligere Borussia Dortmund træner har i lang tid været en meget stor beundrer af Bellingham, og ser meget gerne, at Liverpool punger voldsomt ud for at trække den engelske midtbanespiller til klubben. Men Klopp ved, at det kan blive svært, hvis Liverpool ikke kan tilbyde Bellingham Champions League fodbold.

"Hvis du spørger en spiller, og han siger, 'Næste år er I ikke med i Champions League, og jeg vil foretrække at skifte til en fodboldklub, der er med i den turnering", så er der ikke så meget, vi kan gøre."

Liverpool vil uden tvivl skulle grave dybt i lommerne for at kunne melde sig ind i kampen om den ombejlede englænders signatur, men Klopp vil helst ikke snakke om Bellinghams mulige værdi på dagens transfermarked. 

"Jeg kan ikke lide at tale om penge, når du taler om en spiller som ham. Alle kan se, at han bare er enestående," siger Klopp.

"Hvis du nævner ham for en, der ikke har noget anelse om fodbold, eller som kender til fodbold og ikke har set det i et stykke tid (og spørger) 'Hvor gammel tror du, Jude Bellingham er?', tror jeg ikke, nogen vil kunne komme tæt på hans alder", siger Klopp. "De ville måske tro at han var 28 eller 29, fordi han spiller så modent. Han spillede et exceptionelt VM. Helt usædvanligt. Med alle de ting, han mestrer og ting, han kan forbedre, vil jeg for at beskrive ham sige, at de ting, han kan, er svære at lære, og de ting, han kan forbedre, er nemme at lære", siger Jürgen Klopp.