Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Knust norsk verdensstjerne efter vild 1500 meter finale: Jeg ødelagde det for mig selv

Knust norsk verdensstjerne efter vild 1500 meter finale: Jeg ødelagde det for mig selv
Knust norsk verdensstjerne efter vild 1500 meter finale: Jeg ødelagde det for mig selvProfimedia
Jakob Ingebrigtsen tabte både OL-guldet og medaljen på opløbssiden i 1500 meter løbet. Efter løbet indrømmede han, at han lavede en fejl under finalen.

Ingebrigten blev nummer fire efter et utroligt opløb, hvor han blev passeret af tre løbere i opløbet.

Amerikanske Cole Hocker vandt sensationelt løbet foran Josh Kerr i en ny olympisk rekord på 3.27.65. Kerr var 14 hundrededele bagud. Ingebrigtsen sluttede på fjerdepladsen 59 hundrededele efter vinderen, mens ared Nuguse tog bronzen.

"Selvfølgelig er jeg skuffet. Det gik galt. Jeg føler mig ret stærk, og det er blandt andet derfor, løbet blev, som det gjorde", sagde Ingebrigtsen til NRK.

Ingebrigtsen, der førte løbet hele vejen til der manglede ca. 200 meter indrømmede, at den ekstreme fart fra start var en fejl fra hans side.

"Jeg har så meget energi, at det bliver lidt for hårdt for tidligt", sagde Ingebrigtsen til NRK.

Ingebrigtsen så på storskærmen, at han fik et lille hul lidt over halvvejs i løbet.

"Og så bliver man lidt spændt. Jeg vil benytte lejligheden til at stikke af lidt. Så blev det bare lidt langt", siger Ingebrigtsen og fortsætter.

"Jeg er selvfølgelig skuffet, men der er mange forskellige årsager til ting, der sker. Men det er lidt dumt, at jeg ødelægger det for mig selv", sagde Ingebrigtsen, der påpegede, at han kun havde sig selv at takke for, at han endte uden for podiet.