Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Konecny og Philadelphia Flyers nedlagde Washington og Lars Eller

Konecny og Philadelphia Flyers nedlagde Washington og Lars Eller
Konecny og Philadelphia Flyers nedlagde Washington og Lars EllerGetty Images via AFP
Den 25-årige Travis Konecny havde en fremragende aften på isen i Philadelphia, da han med et hattrick var med til at nedlægge Washington Capitals. Samtidigt udvidede han sin pointstime til 10 kampe i træk.

Flyers kom foran i første periode i powerplay, og det lignede 1-1 efter 20 minutter, da Garnet Hathaway udlignede med lige under et minut tilbage. Konecny ville det anderledes, da han bragte Flyers tilbage i front 21 sekunder senere.

Anden periode var målløs, og Philadelphia kom på 4-1 med to scoringer indenfor to minutter, blandt andet et shorthanded mål af Travis Konecny. To Washington-scoringer af Marcus Johansson og T.J. Oshie skabte spænding om resultatet indtil Konecky lukkede og slukkede med scoringen til 5-3 i tomt net i powerplay. Konecny er den første spiller i sæsonen til at score i både over- og undertal samt i even strength i sæsonen.

 

Toronto Maple Leafs - Nashville 2-1

Det blev en tæt duel med en sen afgørelse da Toronto, uden superstjernen Auston Matthews, tilføjede Predators deres første nederlag i fem kampe. John Tavares bragte hjemmeholdet i front i slutningen af 1. periode, og i starten af 2. periode kunne Nashville udligne ved svenske Filip Forsberg.

Mitch Marner har gang i en forrygende stime på hjemmebane med point i 17 kampe i træk inden opgøret. Med sin sene afgørelse i powerplay, er han nu oppe på 18, hvilket er en tangering af klubrekorden i Maple Leafs historie. Torontos powerplay var skidt kørende hele kampen, men i femte forsøg lykkedes altså for Marner med den afgørende scoring til 2-1.

 

Anaheim Ducks - Edmonton Oilers 2-6

Gæsterne havde tabt fire af de seneste fem kampe, men endte alligevel med en komfortabel sejr, blandt andet på to mål af russiske Klim Kostin.

Edmonton var på 2-0 inden der var spillet fem minutter, og trods en reducering fra Sam Carrick, gik Edmonton til periodepause foran med 4-1, blandt andet efter både mål og en assist fra Connor McDavid. I 2- periode lavede Kostin sit andet mål, og da Leon Draisaitl også scorede var kampen afgjort allerede efter 40 minutter. Oilers var foran med 6-1. Anaheim reducerede i den sidste periode men det var ren kosmetik, og Ducks har nu tabt to kampe i træk.

 

Los Angeles Kings - San Jose Sharks 4-3

Kings havde vundet tre af de seneste fire kampe inden opgøret mod Sharks, der omvendt havde tabt to af deres seneste tre. Hjemmeholdet slog til først og var foran med 1-0 efter 1. periode. En hurtig scoring i 2. periode udlignede for Sharks, inden Quinton Byfield med sit første sæsonmål bragte Kings foran med 2-1 inden den sidste periode. Her blev der skruet op for målscoringen. Sharks udlignede til 2-2 i powerplay, men to mål på under et minut vendte opgøret til Kings fordel. Kings-legenden Drew Doughty lavede det sidste af de to, og så betød det mindre at Sharks fik reduceret med to minutter tilbage.